Hoe werkt het?

Het werkt simpel: gewoon, zoals *U* wilt!

Natuurlijk heeft u al een idee van de opdracht, wellicht ook al een tekst. Bel of mail me eens om uw project te bespreken. Ik ben er om u te helpen, ook met tekstadvies! Desgewenst maak ik ook vrijblijvend een demo-opname.

Ik werk het liefst met projectprijzen: dan weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt snel een scherpe offerte van mij. En heeft uw project speciale muziek of een professionele geluidsstudio nodig? Ook dát kan ik allemaal regelen!

Als de tekst en de prijs akkoord zijn, ga ik opnemen. Ik heb een eigen opnamefaciliteit voor stemopnames. Eventueel bellen we vantevoren even om de tone of voice vast te stellen, of ik stuur u een voorbeeld van een vergelijkbaar project dat ik al gedaan heb.

U ontvangt de opname per e-mail of attachment of als downloadbare link. De opnames zijn ‘schoongeknipt’, dus u kunt ze direct gebruiken. Van korte opnames krijgt u diverse takes om uit te kiezen.

Is iets niet goed of wilt u toch een andere variant horen? Geen probleem, dan doe ik het opnieuw of net even anders. Tot u 100% tevreden bent!

Ik lever binnen 2 werkdagen, maar meestal sneller. En bent u niet 100% tevreden? Dan stuur ik GEEN factuur. Die tevredenheidsgarantie biedt verder niemand!

Opnames op lokatie kunnen natuurlijk ook. Zie de tarieven voor meer duidelijkheid.

Klik hier om door te gaan.